1 måned overstået


Opprettet 8 år siden i kategori Poker  
Like
Tags:  sng, dons og 20$

Som overskriften dikterer, så har kalenderen skiftet til en ny måned og det er tid til status for min første måned med SnG grinding på tapetet. Generelt set er jeg rigtig godt tilfreds med den start jeg har fået, og det giver en troen på at det man gør, er det rigtige.

Mtts

Ved siden af mine sngs har jeg spillet lidt små-mtts som hidtil har været mit maingame. Det er gået ganske ok, med nogle semi-cashes (250-500$), både på stars og ongame. Det ene cash på 285$ kom på ongame, hvilket betød min rulle strøg over 1k$. Det var startskuddet til at tage hul på 20$ sng, og det blev en blandet sæk bolcher.

Sngs

Startede med ikke at cashe i de 8 første, men fik derefter taget de sidste 2 ned som begrænsede mit tab til 1 enkelt bi den aften.

Kort sagt er jeg egentlig ikke tilfreds med den mængde sngs jeg har spillet, og har desværre heller ikke raket helt det jeg havde håbet på. Det er naturligvis svært at rake igennem på 10$ non-turbo sngs, særlig når man kun spiller 6 ad gangen. Det kommer naturligvis til at hjælpe på det, at jeg nu også spiller 20$. Jeg har endnu ikke taget springet fuldt ud, og kører på nuværende tidspunkt både 10$ og 20$ sngs. Der mangler nogle gange lidt action, og det har ikke kørt helt optimalt. Lidt for mange uheldige setups som ikke er gået min vej, har betydet at det ikke er blevet til det + jeg havde håbet på. Det tager jeg selvfølgelig med et gran salt, da jeg stadig føler jeg slår niveauet på 20$. Den største forskel på 10 og 20 er nok callingranges i hhv sb og bb. Generelt skal min approach endgame være en anelse tightere, da folk er i stand til at kalde shoves med en lidt bredere range. Dette er i hvert fald min opfattelse.

DoNs

Som denne overskrift angiver, så har jeg tænkt mig i juni måned at kaste mig over 20$ turbo DoNs. Dette er naturligvis for at få frispillet min bonus, som er ret essentiel for mig. På nuværende tidspunkt har jeg frispillet 43%, hvilket jeg faktisk er ganske godt tilfreds med. Som det ser ud nu, bliver det intet problem at frispille den. Planen er at køre 3 DoN’s ad gangen, og 3 almindelige ad gangen. Tror det er vigtigt med en stop/loss strategi i DoN’s, og den vil for mit vedkommende være 5 stykker. Fordi man netop kun vinder et bi pr spil, så kan det være svært at hente eventuelle store underskud. Håber denne strategi kan begrænse mine tab til det minimale.

I får lige min graf som den ser ud indtil nu: Denne graf indeholder også et mindre mtt-win:Som i kan se, så går det meget op og ned og det er i og for sig fint nok. Så længe jeg føler mit spil kører som det skal, så kan jeg ikke rigtig gøre mere. Føler stadig der er kæmpe value i de her SnG’s, så jeg er meget fortrøstningsfuld mht den kommende måned. På nuværende tidspunkt siger min rulle 14xx, og det er mere end en 3-dobling på den første måned. Mit mål er at slutte med en rulle på omkring de 3k$, så nu må vi se hvordan det går den næste måneds tid. Håber jeg kan holde mig væk fra den værste varians. Målet er at blive fast inventar på 20$ sng, og det tror jeg da helt sikkert på også vil lykkes.

Nye mål

På nuværende tidspunkt har jeg allerede en idé om hvad jeg vil give mig i kast med, når nu denne bonus er grindet fri. Det bliver i en lidt anden boldgade end det jeg spiller nu, men det må i vente med til næste blog, der skal jo være lidt spænding

Le-Roy
Like
Kommentarer (4)
flot start og håber da det fortsætter med mindre du spiller mod mig naturligvis. (",) Forsøger selv i perioder at holde mig til SnG og DoN og med lidt mindre MTT på siden, men der sniger sig ofte lidt cash spil ind. Så kunne godt tænke mig lidt disciplin ala den du lægger for dagen her, kan du give nogen hints til det?
8 years ago
Hej Casper <img src=/content/images/emoticons/happy.png /> Spiller kun FR. Hvis du tjekker min sidste blog, så står der lidt om min tilgang til spillet. Ellers smid mig en PM med din msn, så adder jeg dig.Le-Roy
8 years ago

Update efter de første 2 uger


Opprettet 9 år siden i kategori Poker  
Like
Tags:  brm, livepoker og målogfremtid

Her følger en opdatering på, hvordan mit spil er forløbet det seneste stykke tid, samt hvad jeg har af planer i det næste stykke tid.

Livespil

FML . Var så tæt på en tur til Vegas, som man kan komme. Jeg har de seneste 10 mandage deltaget i en promo hos Unibet, igennem ATC, hvor man optjente point til en livefinale. De 50 bedst placerede kom med, og man startede med antal chips, alt efter hvor godt placeret man var på online-ranglisten. Jeg startede som nummer 20, og vi startede super dybe. Da turneringen skulle afvikles indenfor en bestemt tidsramme, blev strukturen desværre rigtig dårlig til sidst. Spillede generelt rigtig fint, og kom på finale-bordet ca 10bb dyb, og lå vel som nr 5-6 stykker. Der var pakker til de 6 bedst placerede, og jeg kommer ind i stor pot med KK vs AK. Et A i vinduet slukker dog hurtigt mit lys, og er ikke i stand til at grave den sidste konge frem i decket. Rigtig ærgerligt, men sådan er poker nu engang. Op på hesten igen, og videre

I går var jeg til homegame hos Steffen, og det var super hyggeligt. Kendte en del i forvejen, og der var super stemning. Der blev spillet en masse god poker, og folk var generelt kommet for at spille. Super fedt 

I morgen (søndag) skal jeg spille 2,5k event på Casino Copenhagen til forårsfestival. Strukturen er rigtig dyb og god, og generelt føler jeg mig godt tilpas med dybe stacks. Planen er at spille forholdsvist tight i starten. Finder hurtigt de svagere spillere ved bordet, som jeg klart vil gå efter. Håber på great succes 

Online

Wow for en start jeg har fået på min nyopstartede rulle på ongame. Som omtalt i sidste blog, så satte jeg 400$ ind på min konto. Lad mig starte med at sige en ting. Jeg har været varm. Rigtig varm endda . Spillet har været 10$ fullring sngs non turbo, og det er gået over al forventning. Generelt set er jeg chokeret over hvor lavt niveauet er.

Min approach har fra start af været:

Early game: Tight, tight og atter tight. Spiller mega stramt, og jeg bluffer så godt som aldrig. Potkontrol er meget essentielt i disse sngs, og du ser mig aldrig gå død med en hånd som jj eller qq på lvl 1-3. Der er kun 2 hænder jeg ikke kan komme væk fra, og de giver sig selv 

Mid game: Stadig tight

End game: Når vi er 5 eller mindre tilbage løser jeg for alvor op, og her er taktikken klar. Folk har generelt ikke forstået idéen bag push’n’fold, og ofte forsøger folk at folde sig i pengene. Det hele afhænger selvfølgelig af hvor mange bbs man har tilbage, og det vigtigste er generelt ikke at gå i panik hvis man ryger ned på 3-6 bbs. Der er altid plads til comeback, og jeg kan mærke det har hjulpet mit shortstack spil i mtt tours.

Svært at sætte fingeren på en bestemt ting som er gået super godt, føler bare jeg har fundet en god tilgang til det. Spiller mellem 4-6 borde ad gangen, det er klart det mest optimale for mig. Spiller jeg mindre end det, så bliver jeg for ukoncentreret. Spiller jeg flere, så mister jeg fokus endgame, som er klart det vigtigste.

Status er som følger:

99 sngs spillet. Cashier siger på nuværende tidspunkt: 794 $. Har derudover spillet en 30 mands turbo mtt som jeg tog ned til 108$.

OTM: 60

3 pladser: 9
2 pladser: 11
1 pladser: 19

Sharkscope graf:Dvs jeg på nuværende tidspunkt er 36,32 bis oppe, og ifølge sharkscope kører jeg 41% ROI. De bedste kører 10-15 % ROI, og det er klart også mit mål. På nuværende tidspunkt er jeg bare glad og tilfreds med den positive varians. Samlet har jeg doblet min rulle på 2 uger, og jeg er som sagt yderst tilfreds. Desværre har jeg slet ikke fået spillet nok, og mangler at rake for en del. Er på et tidspunkt nødt til at tage nogle lange dage, hvor jeg får spillet igennem således at jeg kan nå at rake for nok. Er ved at frispille en 500$ bonus på betsafe, og på nuværende tidspunkt har jeg kun frispillet 11%. Denne bonus SKAL nås, og jeg har stadig indtil den. 4 juli til at frispille den, så der burde være tid nok.

Mål, fremtid og BRM

I den sidste blog jeg skrev, fik jeg ikke helt klarlagt hvad mine mål egentlig var med dette sng-projekt. Målet er obv at få en ordentlig rulle op at køre, og mit maingame er faktisk mtt tours. Det kræver dog utrolig stram brm, da variansen kan være utrolig grum i tours. Dog har jeg det rigtig fint med at spille sngs for tiden, og håber motivationen består. Jeg kører generelt dette projekt med aggressiv brm, og det vil jeg fortsætte med. Når rullen rammer 1k$, så hopper jeg op og spiller 20$ sngs. Hvis det går dårligt, og jeg ryger under 700$ så hopper jeg ned igen. Jeg er udmærket klar over det er risikabelt, men det er nu engang den tilgang jeg har til det. Jeg forestiller mig ikke niveauet på 20$ er markant højere, så føler jeg har en klar edge. Det vil det selvfølgelig også gøre det nemmere at frispille min bonus, da jeg vil optjene point væsentlig hurtigere.

Det blev en lang smøre, men jeg håber i kan bære over med mig . På nuværende tidspunkt ved jeg ikke hvornår næste blog kommer, men bliver nok engang i næste måned. Indtil da, god vind ved filten.

Le-Roy
Like
Kommentarer (5)
Super fed blog Leroy, dejligt at høre det bare kører derud af. Ærgerligt med den pakke til Vegas.Edit<img src=/content/images/emoticons/blink.png />; Held og lykke til forårsturneringen!
9 years ago
Næste blog bliver en "takke" blog, hvor jeg laver specielle afsnit dedikeret til "specielle" personer @ Kauf - Bliver konge, de skal rives rundt <img src=/content/images/emoticons/happy.png />
9 years ago

En ny start


Opprettet 9 år siden i kategori Poker  
Like
Tags:  ongame, le-roy og sngprojekt

Hej Donkr!

Efterhånden ved at være lang tid siden jeg har skrevet en blog, og denne gang er det en lidt anderledes blog jeg har tænkt mig at skrive. Som overskriften ganske rigtigt afslører, så skal jeg i gang med at grinde Sit and go’s. Siden sidste blog, har jeg været arbejdsløs og min poker periode har mildest talt været skræmmende dårlig. Har generelt spillet mtt’s på diverse sites, og jeg har generelt bare ikke kunne tage et stik ned nogen som helst steder. Skidt spil, kombineret med en klam omgang negativ varians tog hurtigt livet af min daværende rulle. Havde desværre også en tendens til at spewe lidt ekstra $ væk i cash, hvilket bestemt ikke er anbefalelses værdigt. På et tidspunkt faldt jeg over en tråd på forummet, hvor en gut der kaldte sig selv Xperten, skrev at han manglede en sparringspartner. Efter et langt og lidenskabeligt kærlighedsbrev fra mig var den første kontakt stablet på benene. Han fortalte mig, at han efter en længere periode med dårlige resultater var begyndt at tvivle på sig selv. En aften gik han i gang med at spille en omgang mtt’s, og jeg hoppede på railen. Vi fik justeret et par småting (primært betting-sizes), og efter ganske kort tid begyndte resultaterne at køre for ham. Super godt spil fra Xperten’s side af, kombineret med en god gang positiv varians satte gang i en stribe af gode resultater. Det var selvfølgelig dejligt at se han producerede gode resultater på stribe, men samtidig så udeblev mine egne desværre.

Generelt set så spillede jeg for lidt tours, og derfor føltes variansen også en anelse hårdere end den ellers umiddelbart ville gøre. Kunne stille og roligt se min rulle forsvinde imellem hænderne på mig, og da jeg jo var arbejdsløs havde jeg ikke råd til at depositte nye $. Gav den sporadiske skud på diverse sites, uden held/dygtighed. Nu har jeg heldigvis et deltids arbejde, hvilket jeg selv har valgt fordi jeg gerne vil have tiden til at spille poker. Igen kommer den kære Xpert ind i billedet, for manden var heldigvis så flink at han gerne ville poste lidt $ efter mig. Han tilbød mig at stake mig til et sng-grinding projekt, hvilket jeg takkede ja til. I mellemtiden havde han 80$ stående på Pokerstars, som han sendte til mig og sagde jeg kunne skyde lidt løs og fast med. Spillede lidt Sng’s og fik spillet dem op i 115. En aften skrev jeg til Xperten: Hva, er det ok hvis jeg skyder på lidt mtt’s i aften? Xperten svarer: Har afskrevet dem, så du kører bare . Så tænkte jeg ikke videre over det, og gik i gang med at spille lidt forskellige mtt’s. Klokken 22 tilmeldte jeg mig en 8 + 0.8$ 12k$ gtd, og 1 time senere var der 3490 tilmeldte :o. Da jeg tilmeldte havde jeg ikke lige tænkte over hvor lang en affære det kunne blive, men ikke desto mindre kunne jeg løfte hænderne i vejret kl 06.10, som vinder af touren til 3,7k$ Shiiip, og så var den nye rulle på plads. Sendte 400$ retur til Xperten, som havde sagt jeg skulle sende hvad jeg selv umiddelbart synes var fair. Spurgte ham om han synes det var ok, og han var tilfreds. Han havde nok ikke regnet med at få noget ud af det, så tror det var helt fint for ham

Generelt set tror jeg at jeg kører for dårlig brm, i forhold til de tours jeg spiller. Derfor vil jeg nu forsøge mig med et seriøst projekt, hvor jeg virkelig mærker hvordan det er at grinde igennem.

Projektet kommer til at foregå på ongame, og jeg regner med at jeg vil 6-8 table 10$ sng’s. Mit første deposit bliver på 400$, og sigter efter en 500$ bonus som jeg skal have grindet fri. Nogle vil måske mene at 40 buyins er for lidt, og det er heller ikke umuligt det er. Dog føler jeg mig overbevist om, at jeg slår niveauet forholdsvist komfortabelt og min edge er tilpas stor. Vil som udgangspunkt ikke spille turbo, men kan ikke udelukke det bliver nødvendigt hvis der ikke kører nok spil. Vil formentlig også spille nogle af deres 30 mands sng, for at forsøge og booste min rulle derigennem. Mht bonussen, så har jeg 60 dage til at grinde den fri, hvilket ikke burde blive et problem. Der skal spille 800 sngs, med 1$ i rake. Kan ikke udelukke jeg også giver nogle af de mindre mtt’s nogle skud, da niveauet generelt er lavt i deres tours.

Vil løbende forsøge at holde jer opdateret på hvordan projektet går, hvad status er med bankroll, samt hvor mange sng/mtt’s jeg har spillet osv osv.

Hvis folk har nogle gode råd, så er alle input meget velkomne. Kommentarer til bloggen modtages naturligvis også

Le-Roy
Like
Kommentarer (2)
Gl Leroy. Som Khan tror jeg også 40 BI er ok, men der kan naturligvis komme nogen perioder med tørke. Er selv ved at overveje samme strategi, med at holde mig til SnG og mindre MTT istedet for at spille break-even i cash for at fritspille bonusser hurtigere. Du er velkommen til at smide PM med Msn. Og tillykke med resultat, altid fedt med MTT sejr. Og hvis Khan og Burnz yder aktiv coaching så er jeg også aktiv lytter, da de to må anses for et særdeles slagkr
9 years ago
40 BI's er fint, men så skal du spille meget disciplineret BRM og rykke aktivt op og ned i level, ikke noget med lige at blive hængende et par BI's for længe. Du kan bare øge antal BI's efterhånden som du stiger i takst hvis du vil mere sikret længere tid på et højere level.Er selv lige gået i gang med super SNG grind efter at være tvunget til at cashe ud sidste år, smid en PM hvis du kan bruge lidt sng/projekt sparring.GL med den nye start
9 years ago

DM og ATC-Poker


Opprettet 9 år siden i kategori Poker  
Like
2
Tags:  turnering, dm og le-roy

For lige at starte et sted, så kan jeg sige at jeg ikke er kommet i gang med mit grinding projekt endnu, som jeg omtalte i en tidligere blog. I denne blog vil jeg fokusere på et netop overstået DM for mit vedkommende, og et DM som stadig kører i skrivende stund.

Hvordan kom jeg så til DM? Havde jeg 30.000 som jeg selv ville betale ud af egen lomme? - Absolut ikke. Jeg er så priviligeret at være medlem af DK';s bedste pokerklub ATC, og første gang jeg skulle med derude var det en 500kr kval til DM kval på Casino Copenhagen. Der var 28 med, og sæder til de 8 bedste. Jeg sluttede som 4, hvilket betød at jeg vandt et Unibet sponsoreret sæde.

Derefter var der noget tid til vi egentlig skulle spille selv kvallen, og vi havde aftalt alle at spille den samme dag. Dumt? Ja muligvis, men vi gjorde det ligeså meget for hyggens skyld. Dagen kom hvor vi skulle spille, og vi var allesammen super spændte. Jeg vil egentlig ikke gå i detaljer med selve kvallen, da jeg ikke føler det store for at skrive om den Den dag vi spillede var der 100 der stillede til start - dvs der var 10 sæder at spille om. Det endte med at vi tog 5 ud af 10 sæder, så der var liv og glade dage. I starten tror jeg egentlig ikke helt vi kunne fatte det. Vi skal fanme spille DM i poker - hold da kæft :D.

I dagene op til selve finalen kunne vi jo læse både på Pokernyhederne og Acemag at det var et af de stærkeste DM-felter man havde set, og når man kiggede navnelisten igennem kunne man jo ikke fortænke medierne i at omtale det sådan. Det jeg spurgte mig selv om, var hvordan jeg egentlig bedst muligt kunne forberede mig til at spille mod denne slags spillere. Det jeg kom frem til var, at jeg på ingen måde kunne komme til at spille samme stakes og mod samme slags spillere på nettet, så hvad gør man så? Den løsning jeg valgte, var at sætte mig ned og se 7-8 fulde episoder af EPT-Finale borde i de forskellige europæiske byer for at se hvordan de store drenge spiller. Spørgsmålet er så om det på nogen måde hjalp mig til selve finalen, og ja, det tror jeg faktisk det gjorde

Så kom dagen endelig hvor vi skulle spille og da vi kom ind på cc var man helt klar til at spille. Og de var der allesammen: 2xHougaard, Bække, Klausen, MartinB, Theo, JC, KP, Iversen og jeg kunne blive ved. Det var sgu lidt sjovt at se dem, for på en måde er de jo "kendte" for de fleste pokerspillere.

Jeg starter ud med at sidde lige ved siden af Brian Nielsen, som var en flink fyr. Med alt respekt ikke en særlig god poker-spiller, men man kan jo ikke være lige god til det hele. Derudover sad Theo og Jeppe ';JC'; Nielsen på bordet, og imod JC udspillede der sig en interessant hånd. Jeg havde på forhånd besluttet mig, at jeg så vidt muligt ville prøve at holde mig væk fra proerne med mindre jeg virkelig havde varerne, og forsøge at finde de softspots som der altid er. Startstack er 20k og jeg får kørt mig stille og roligt op i 3-24k ca. Blinds er 150/300, og jeg sidder på knappen da JC gør det til 1100. Jeg kigger ned i K:spade: J:spade: , og flatter. BB kalder også. Floppet står 7:spade: 8 9:spade: . Check, check, check. Turn 5:spade: . Yes tænker jeg, lækkert kort. Jeg prøver med en trap, og den går check, check, check en gang til. River er en A og BB better 6-800 så vidt jeg husker. JC raiser til 2100 og her begår jeg en stor fejl. Jeg er 90% sikker på jeg sidder med den bedste hånd, og gør det til 4500. BB folder og JC gør det til 10k. Crap tænker jeg, men ender desværre med at kalde ham, blot for at se ham vise A:spade: 4:spade: med nøddeflush :( Elendigt spil, og jeg drysser ned i 13k.

Derefter går det stille og roligt, og får grindet mig op i 17-19k. Pludselig kigger jeg ned i Q:spade: Q , og jeg havde på forhånd besluttet mig at limp-reraise store hænder ude af pos. Blinds 150/300, og FZuul fra ATC gør det til 1100 UTG+3. Perfekt tænkte jeg, og der bliver foldet om til BB som kalder. Derefter gør jeg det til 2800, og efter at have tænkt i ca 1 min går FZuul rest for 35-38k som jeg husker det. BB folder hurtigt. Slet slet ikke det jeg havde forudset, men får alligevel fundet et kald frem. Han viser 4 4 , og jeg holder hjem Så var jeg godt med igen.

Det meste af dag 1 går frem og tilbage og holder mig mellem 28 og 36k. Jeg bliver flyttet til et nyt bord, og jeg er generelt heldig. Albert Iversen er forbi bordet, men han får ingen chancer overhovedet. Folk var konstant efter ham, og han røg forholdsvist hurtigt.

Sidder lidt stille et par runder, og beslutter mig for at gå ud og stjæle lidt på knappen. Jeg var ikke klar over, at det skulle blive en af de vigtigste potter for mig i turneringen. Blinds er 400/800, 100 ante. J 7 til mig på knappen. Jeg gør det til 2200 og BB kalder. Ser ham generelt som en svag spiller, der ikke har lavet det store. Floppet kommer 7 4:spade: T . Check fra BB og jeg skyder 4600, da jeg ikke føler det har ramt hans range. Call fra BB. Turn K:spade: . Lidt ulækkert kort, som egentlig fint kan ramme hans range, men ikke desto mindre så checker han. Jeg vil nu prøve at lukke den og skyder 9500. Call fra BB. Crap tænker jeg, jeg er virkelig ude i noget snavs her. River 7:spade: . Check fra BB, og et insta rest fra mig på 16-17k. Der går 3-4 mins før han får annonceret "call" og han viser K 8 , og jeg tager den ned. Lækker, lækker pot hvor man kan sige at jeg var utrolig heldig Resten af dagen går stille og roligt, og er ude at 3-bette nogle gange og ender dagen i små 70k. Avg er 45k.

Da vi starter dag 2 er jeg ret smadret efter dag 1, og sidder stille den første halve time. Får taget lidt blinds+anter, og holder mig i ca. 70k. I sæde 2 sidder en løs gut med masser af chips, og på dag 1 så jeg ham kalde en allin med Q T for ca 1/3 del af sin stack. Lidt tvivlsomt i min verden, men ok. Han var allin mod 8 8:spade: og ramte et sæt i 10';ere. På baggrund af min opfattelse fra ham, udspiller denne hånd sig.

Blinds er 600/1200 og ante på 200. Løs gut raiser til 3k og jeg kigger ned i A K og tænker et øjeblik før jeg gør det til 8500. Han spørger mig hurtigt hvor meget jeg har bag mig, og jeg svarer ca. 70k. Jeg ved han har lige omkring de 90k. Han raiser mig derefter til 22k. Et kald kan ikke komme på tale, da jeg så skal spille ude af position med 1/3 del af min stack investeret i puljen. Jeg bliver enig om at tage et standpunkt, og vise bordet at man ikke bare skal prøve at køre mig rundt. Har han esser eller konger så er det sur røv, men har han damer og nedefter er det et flip. Jeg tænker i 2-3 minutter før jeg annoncerer all-in. Han tænker i 10 sekunder, før han folder. Fandt desværre aldrig ud af, hvad han havde. Super lækker pot, som skød mig op i ca 95k.

Resten af dagen går stille og roligt, og folk ryger hurtigt ud. Efter ca. ½ time med bobble-spil er vi i pengene, og folk begynder at spille loose. Jeg holder fast i mit image, og holder mig i nogenlunde det samme antal chips. Det svinger lidt op og ned, og husker generelt ikke så mange hænder. Tiden går generelt hurtigt, og jeg kommer på et tidspunkt til at sidde ved siden af Uffe Holm som har en kæmpe stack. Holder fast i min taktik, og prøver at holde mig væk fra proerne. Det bliver dog desværre efterhånden umuligt, da de er på de fleste af bordene. Da vi er 20 tilbage bliver vi samlet til 2 borde, og jeg går ekstremt kortdød. Har på daværende tidspunkt ikke stacken til at presse på, og slet ikke med de dygtige spillere der var ved bordet. Martin B, Snowking, Raffay, Lasse Ludvig (som også er på FT i skrivende stun) etc.
Endelig får jeg en spilbar hånd, og kigger ned i A:spade: Q . Blinds er på 3000/6000 med 500 ante. Jeg har omkring de 60k tilbage. En gut raiser til 16,5k og jeg går rest. Han siger: "Jeg er nødt til calle" og viser K:spade: K ( er ikke 100 % sikker på farverne) og jeg rejser mig fra stolen. Flop 2 Q 2 , igen er jeg ikke helt sikker på farverne. Floppet hjælper mig ikke det store, men turn er en dejlig A og river er blank. Dobling til mig, og jeg sad nu med 120k. Holder derefter fast i mit forholdsvist tighte image, indtil Raffay er ude at raise til 16.5k UTG +2. På det tidspunkt er vi 7-vejs og jeg kigger ned i A 9:spade: , en af de bedste hænder jeg havde og raiser ham til 35k hvorefter han folder.

Sidder lidt stille igen, og herefter kommer for mit vedkommende den største fejl. Blinds er stadig 3/6000, 500 ante. UTG kigger jeg ned i A:spade: T og gør det til 16,5k. Der bliver foldet om til Lasse ';Ludvig'; Nielsen, som rester for hans resterende 150k. Jeg vælger at kalde, og når jeg ser tilbage på det kan jeg selvfølgelig godt se at det er et utroligt dumt kald. Han ved udmærket hvordan jeg har spillet, og at han satme skal have varerne hvis han skubber indover her. Ikke desto mindre når jeg ikke at tænke så langt, og det var nok her at min manglende erfaring kom til at skinne igennem. Han vender A:spade: K og en konge på floppet forsegler min skæbne.

Dermed var DM overstået for mit vedkommende, og jeg kan selvfølgelig på ingen måder tillade mig at være utilfreds. Er ret skuffet på nuværende tidspunkt, fordi det var unødvendigt at kalde på det tidspunkt. Havde stadig tid og plads til at spille, men sådan er poker jo. Sket er sket, og det kan jeg ikke gøre noget ved nu. Det er en erfaring som jeg tager med mig i fremtiden, og jeg føler virkelig jeg har rykket mig på de 2 dage som DM finalen varede for mit vedkommende.

Jeg valgte at spille min chance, og tage det som en oplevelse. Og hvilken en det blev, en officiel 12 plads og et dejligt cash på 56k er lige til at klare Og med en investering på 500kr for at spille med, må man sige at det er ganske acceptabel ROI. Det har været super fedt at spille med de tunge drenge inde for dansk turneringspoker, og det giver virkelig mod på mere. Denne blog blev en del længere end jeg havde regnet med, men hvis i har læst med så længe, så håber jeg at jeg har gjort det så spændende som muligt

Jeg vil meget gerne høre eventuelle kommentarer til denne blog og også gerne til hænderne jeg har skrevet.

Le-Roy
Like
2
Kommentarer (5)
God blog Le-Roy.Tillykke med resultatet<img src=/content/images/emoticons/blink.png />;o)MVH Brunen
9 years ago
Det har været en fornøjelse at læse. Mange tak!Jeg sidder tilbage og undrer mig lidt over, at rigtig mange gode spillere (proer) er gået ud, mens du når langt med en smule held, men først og fremmest solidt, fornuftigt og tight spil. Godt nok er der stor varians i turneringspoker, men alligevel. Du må have set en del proer ryge ud ved dine borde. Var de uheldige med bad beats og setups? Var de lidt for LAG? Lavede de tyrekald? Eller hvad?
9 years ago

Jeg mangler...


Opprettet 9 år siden i kategori Poker  
Like
Tags:  poker og brm

Først og fremmest vil jeg sige velkommen til min først blog nogensinde. Jeg har absolut ingen anelse om hvordan man gør det her på den bedst mulige måde, men der er jo kun én ting at gøre, og det er at prøve sig frem.

Hvis jeg skal sige nogle korte ord om mig selv, så er jeg 20 år gammel og har netop afsluttet min HF. Til daglig arbejder jeg med tele-marketing (Et fint ord for tlf-sælger ). I min studie-tid har jeg arbejdet på McDonalds, og som i jo allerede kan regne ud nu, så går jeg efter de fede jobs... . Hvis man bad folk fra min klasse om at beskrive mig, så vil jeg nok blive betegnet som ham den lettere dovne gut, der sad på bagerste række med sin bærbare og spillede poker i timerne, og det er vel egentlig ikke helt forkert. Det er ikke noget jeg kan anbefale, men det var nu engang sådan jeg valgte at gennemføre min uddannelse

Nu til det vigtige, og grunden til jeg i virkeligheden har valgt at skrive denne blog. Jeg betegner mig selv som hobby-spiller, og har spillet poker i ca. 1½ år. Jeg spiller stortset kun NL holdem, da jeg desværre føler mig rimelig skidt inde i PLO, på trods af at dynamikken i spillet tiltaler mig.

Jeg har igennem min poker-tid aldrig nogensinde gået op i BRM og ROI, da jeg altid har spillet på hobby-niveau og vel egentlig ikke følt det har været nødvendigt. Men i går gik et lys op for mig: "Samlet har jeg vel gevinster for +25k, men jeg har ingen anelse om hvor de penge er henne", hold da kæft sagde jeg til mig selv, det var da egentlig voldsomt.. Jeg kan ikke beskrive hvor mange gange jeg bare har smidt 50-100 $ ind, og så bare klattet dem væk, og det er det som egentlig skræmmer mig. Hvis jeg prøver at tænke tilbage på det sidste års tid, så er det jeg tænker: "Hvornår i alverden fik jeg sådan et surrealistisk forhold til de surt penge jeg tjener?". Jeg føler det i bund og grund som om det ikke er noget for mig, og på den måde mister spillene værdi når jeg spiller og det irriterer mig grænseløst.

I bund og grund tror jeg det handler om én ting: Selv-disciplin. Det er en egenskab jeg misunder rigtig mange prof-poker spillere som både kan holde tov i sig selv, træning, udgifter, brm, roi og hvad de allesammnen ellers tænker i deres dagligdag. Desværre besidder jeg ikke selv den store selv-disciplin, og det er dér du muligvis kommer ind i billedet : )

Da jeg lå i min seng i morges og ikke kunne falde i søvn, der tvang jeg mig selv til at tage en beslutning. Det skal være slut med de små klat-beløb og alle de forsvindende penge. Så var min næste tanke, hvordan kan jeg gøre dette på den mest fordelagtige måde? Min første tanke var at skrive en ugentlig blog herinde om hvordan det går med mit BRM projekt og pis og papir, men så var min næste tanke..:"Du besidder tæt på ingen selv-disciplin, så hvordan skal du nogensinde tage dig sammen til at skrive en ugentlig blog herinde?".

Derfor søger jeg en gut/gutinde som enten har gjort sig de samme tanker som jeg har, eller som selv tænker på at starte samme projekt, som jeg går med tanken om. Det må meget gerne være en som allerede har erfaringer med dette i forvejen, da jeg tror det ville optimere mine muligheder for endelig at opbygge en rulle. Desuden er jeg jo interesseret i at tjene en skilling engang imellem, og jeg tror egentlig også det har haft stor indflydelse på mine klat-tendenser. Jeg er villig til at skyde i hvert fald 2k dkr efter projektet, hvis bare den rigtige person melder sig, eller i det mindste giver noget input her på bloggen.

Jeg har læst bloggen igennem, og håber det giver nogenlunde mening. Hvis der er noget i ikke forstår, eller er i tvivl om, så skyd endelig løs med spørgsmål. Ellers må i meget gerne smide mig en PM hvis i har noget i gerne vil starte en dialog omkring.

Mvh
Chris Le-Roy
Like
Kommentarer (2)
Super blog Le-roy <img src=/content/images/emoticons/happy.png />Vil da gerne hjælpe dig så meget som jeg kan <img src=/content/images/emoticons/blink.png /><img src=/content/images/emoticons/blink.png /> Du ved du bare kan skrive på MSN!Glæder mig til at følge dig, og se om det lykkes !!
9 years ago
Hey Le-Roy, hvis du mangler en sparringspartner i BRM vil jeg da gerne stille mig tilrådighed!Som du kan se i mine blogs har jeg meget erfaring i at bygge ruller, dog har jeg under mine nuværende omstændigheder (læs: Købt hus + blevet far) ikke tid til at spille så meget poker.Skriv endelig på PM
9 years ago

2962.3527