Du ser nå et blogginnlegg av Jevakim. Klikk her for å vise hele bloggen.

Donkr Pokercruise


6 år siden i kategori Livepoker  
Like
1
I uken som har gått har jeg vært på cruise i det baltiske havet.

Donkr Pokercruise ble arrangert for andre gang. Vi dro med Vision of the seas, fra København-Tallinn-St.Petersburg-Helsinki-Stockholm-København.

Jeg skulle i utgangspunktet ikke på cruiset. Men onsdag, to dager før avreise, fikk jeg en telefon fra Andkri som hadde kvallet men ikke kunne reise pga familie og jobb, som spurte om jeg ville få cruiset gratis. Eneste kostnadene var å booke fly t/r København og buy in til main event. Til gjengjeld ville Andkri ha 50% i meg i main. Bra deal! Så da måtte man dra på cruise!

Jeg dro ned til København fredag kveld for å ta en fest med litt venner i København. Lørdagen besøkte jeg Torvehallerne i København før ombordstigning på båten.

Skjemaet ombord på båten for min del ble:

Lørdag: 700; velkomstturnering og cg.
Søndag: Main event til 20 minutter før dag 1 var over og cg.
Mandag: Railing av main event, PLO-turnering og cg.
Tirsdag: Cg.
Onsdag: Cg.

Torsdag hadde jeg planlagt å gå av båten i Stockholm. Cruiset varte egentlig til Lørdag morgen, men av erfaring ante det meg at det kunne bli litt lenge å være fanget på en båt med spilling hver eneste dag fra “morgen” til “kveld”, kun avbrutt av en fest i ny og ne og soving.

Om velkomstturneringen er det ikke så mye spennende å nevne.

I PLO’en hadde jeg LL-bett med Fropsy og JP. Jeg pleier egentlig ikke å ha LL-bett med noen. Jeg er litt overtroisk og siden jeg alltid røk tidlig de gangene jeg hadde LL i starten, har jeg ikke lenger hatt LL-betts med noen på mange år. Men når Fropsy og JP tilbød meg å bli med og siden jeg tross alt runner over EV i 4-korts turneringer, ble det vanskelig å si nei takk! Det skal sies at JP røk veldig tidlig, faktisk mot Fropsy. Jeg røk litt senere, mens Fropsy var suveren chipleader i turneringen. Han endte tilslutt på FT, men husker ikke helt hvilken plass det ble.

Main event gikk bedre, her skjedde det litt ting. Det var 46 stykker til start. Jeg fikk en fin start og tok ned flere småpotter og bygde startstacken som var på 30k opp til 33k før jeg datt litt ned. Det var noen dansker med i turneringen, og han ene som satt to seter til venstre for meg bestemte seg plutselig for å gå på kamikazebløffen mot meg, så jeg endte sannsynligvis opp med å bettfolde den beste hånden på turn. Etter denne potten var jeg nede på 24k. Men med en bra struktur, er det sjelden noe worries å dette litt under startstack. Så jeg nit’et meg sammen og ventet på å få meg noen fine spotter.

Etter en stund med litt rolig spill fikk jeg JJ i SB. Blindene var 100/200, jeg hadde rundt 24.5k i stacken. Asgeir åpner til 700 i cut off, jeg syner i SB, BB syner. Floppen kommer 824, to ruter. Jeg byr ut 1200, BB syner, Asgeir raiser til 3.3k, jeg syner, BB syner. Turn er 6 i spar, så nå ligger det to ruter og to spar i bordet. Jeg sjekk caller 6k fra Asgeir og BB forsvinner. Alt jeg ville se var en blank i bånn, men så kom faktisk en blank digg J! Digg. Jeg byr 7,4k, cirka halve stacken min. Jeg tror ikke jeg får syn om jeg shipper, siden Asgeir og jeg hadde like mye igjen, men jeg håper det kan gi rom for et marginalt syn, siden det kanskje kunne se ut som et depserat forsøk på bløff. Det ender ihvertfall med boks på Asgeir og tilslutt syn av det han sa var A høy, ikke ruter.. Digg!
Etter denne potten var jeg plutselig på 46k og etter det gikk stacken bare en vei, og det var opp opp opp!

Litt senere slo jeg ut 2 shortstacker, Børge og Patrik med AA mot deres K10 og AJ i J høyt bord. Og vips hadde man 75k.

Stacken fortsatte å gro til klokken nærmet seg 22.00 på kvelden og jeg lå fint an med masse chips og spillerom. Men så kom en pott jeg angrer veldig på. Jeg spilte dårlig og motstander spilte bra. En stor feil og vips så var man nesten ute av leken. Det skal nevnes at før jeg spilte denne hånden så har jeg høynet en del ganger i cut off med alle mulige hender så lenge jeg har fått sjansen til åpne. Dette har Yngve fra Kvinnherad som da alltid var i BB bemerket spøkefullt. Runden før fikk jeg også sjansen til å 3′bette noen som åpnet, mens jeg satt i cut off, men måtte kaste når Yngve 4′bettet i BB og en eller annen klicka all in.

Vel, hånden gikk slik. Jeg tror blindene var 400/800, jeg spiller på 85k, en danske med rundt 20k i deigen åpner sen pos til 2.2k,jeg ser ned på AA i cut off, så jeg 3′better til 5.9k. Yngve sitter med 62k og syner i BB, dansken kaster. Floppen kommer ikke bra for min del egentlig, KK10, to kløver. Jeg har kløver A. Yngve instabyr ut 8.5k Det gjør meg jo selvfølgelig nysgjerrig, så jeg syner og ser turn. Turn er en lav kløver, som gir meg flushedrag. Da instabyr Yngve ut 22.5k med cirka 25k til bak. Vel, dette var ikke bra spilt, men etter en lang stund valgte jeg å spille for stack og shippe all in. Og Yngve synte selvfølgelig med 1010. Noe som ga meg meget få muligheter til å dra ut. Flush på meg i bånn, men det slår jo ikke hus, så Yngve sopte inn 130k potten og jeg satt igjen med fantastiske 23k. Ikke fullt så gøy.

Når jeg tenker meg om så vet jeg hva jeg gjorde feil. Jeg pleier aldri å blande inn følelser i spillet, men jeg overbeviste meg selv om at en annen spiller lot følelsene påvirke spillet sitt. Og det er jo like galt. Jeg overbeviste meg selv på turn om at Yngve var lei av at jeg høynet så ofte på hans BB, at jeg ønsket å tro at han bare hamra løs fordi han hadde bestemt seg for å ta ned potten, mens han i virkeligheten bare floppet bra og håpet jeg hadde noe krutt å betale med og dermed smashet i full fart ut alle gater fordi han håpet det skulle trigge action, noe det forsåvidt gjorde. Så GG Yngve, ikke fullt så gg meg selv.

Men, men. Det er aldri over før man er helt død. Så jeg tok meg selv i nakkeskinnet og bestemte meg for å nit’e som bare rakkern, få meg en fin spott og doble meg opp og komme tilbake i spillet. Dessverre gikk ikke det så bra. Jeg satt vel på mellom 20-30k i 2.5 time før jeg tilslutt ble eliminert.

En danske hadde shippa all in med sin shortstack 3 ganger uten å få syn den siste perioden, så når han shipper all in med 22k på blindene 1k/2k, så shippa jeg all in for 28k med 99, dessverre hadde han KK i den hånden, så da ble jeg kripla.

Hånden etter er jeg UTG og velger å bare shippe mine 3BB med A6 off. Vi satt tross alt 6-handed. Det som skjer da er at damen etter meg snapsyner, nestemann shipper 60-70k ish, Yngve som har sittet relativt tight instashipper sine 130k og dansken som nettopp dobla i BB går i boks! LOL!
Jeg rakk faktisk å skrive sms til Andkri om at jeg var kripla, hadde shippet mine siste 3BB all in og at 2 mann alllerede var all in etter meg og tredjemann i boks og at det ikke så veldig lyst ut… Anyways, etter lang boks på BB som tydeligvis fikk back to back KK så synte han og jeg var ikke steindau. Jeg var oppe i mot A10, KK og QQ. A høy flopp men ingen 6′er ble tryllet fram, så da var tourneyeventyret over.

Etter dette ble det en del cg. Og railing av Håkon som jeg hadde kjøpt 50% i main event. Han spilte veldig bra, og kom på en 11 plass. Drømte jo litt om seier skal jeg innrømme.

Skal jeg være helt ærlig så gikk ikke resten av spillingen så bra for min del. Totalt sett så ble det ingen cashes i de 3 turneringene jeg spilte, tap i LL-bettet i PLO’en mot JP og Frode, minus på OFC mot Eirik og Fropsy, og minus hver dag på cg. Så det passet fint å avslutte turen på Torsdagen, før jeg sank i havet!

Men, men, neste år blir det revansje!

Her kommer en bråte med bilder fra turen:


Fredagen tok jeg turen ned for å feste litt i København. På flyet fikk vi partypack av det fantastiske crewet på SAS-flyet. En liten goodiebag fylt med G&T og øl. Service!


Ut på byen med blant annet Håkon, Jørgen og Joaquin.


Lørdag morgen sto jeg faktisk opp 10.00 og ruslet rundt i byen. Jeg måtte selvfølgelig ta turen innom Torvehallerne. Fantastisk bra!!! Det ble masse digge smaksprøver og nydelige østers fra Normandie til lunsj. Nr 10, en av mine absolutte favoritter!


Ombord på lørdagen ble det velkomstdrinker og infomøte for spillerne før felles middag.


Jeg skulle ta bilde av alle dealerne, men trengte noen til å løsne litt opp på stemningen. Smart plan!


Det var sponset inn 2 massøser som ga gratis massasje til alle spillerne gjennom uken. Jeg er overtroisk, så massasje ved bordet funker ikke for min del, men det så ut til at mange satte pris på tilbudet i løpet av uken. Her koser Fropsy og Lina seg på velkomstturneringen.


Anders Smådal, regjerende Norgesmester i Poker vant velkomstturneringen. Her feires det med Anne.


Og gjett hvem som vant “Bingo-suiten”??? Are og kompisen hans hadde valgt å bruke 50 dulls på bingo. 200 stykker med og 1. premien var oppgradering til presidentsuiten. Haha, det ble seier og gratis oppgradering på gutta som fikk den fineste suiten og gullkort resten av turen. GG boys!


Hver dag forflyttet båten seg fra land til land, så klokken måtte stlles en time frem og en time tilbake om hverandre. Vel, det gjorde at veldig få møtte opp i tide til main event, så den måtte utsettes en time. I mellomtiden ble jeg lurt med i OFC-laget med Eirik og Fropsy. At det går an å runne så bra Eirik??? Latterligste jeg har sett. Blodtilt og ned bøtter av poeng. Måtte faktisk gå meg en 5 minutters runde for å lufte av meg tilten før jeg kunne spille main event. Hehe.


Representing Kvinnherad! Per og Bugge. Av de 46 som stilte til start i main event, var 12 (!!!) stykker fra Kvinnherad. Siden jeg bare har lært meg 9 av de 12 navnene, så skal jeg ikke ramse opp alle, med fare for å utelukke noen. Av de 9 som kom på FT var det fortsatt 4 fra Kvinnherad som var med, og Merethe var den som tilsutt stakk av med LL-bettet deres med sin 3 eller 4 plass. GG!

(Sorry at jeg er litt glemsk Merethe!)


Ikke ofte man kan spille en turnering i så chille omgivelser? Utsikten var rett ut mot havet og skyfri himmel. Allikevel klarte vi å sitte og irritere oss litt over sollyset som strålte inn på bordene, hehe.


Første gang på 4 år at jeg er med på en LL-bett. Fropsy stakk tilslutt av med seieren med FT-plassering i PLO’en.


JP er kjent for de fleste som Tournament Director under NM de siste årene. I tillegg jobber han med rundt 70 arrangementer i løpet av året, har sin egen turneringsserie JP-masters og har nå startet en klubb i Dublin. Når han først skal ta seg 1 ukes ferie, så velger han han å feste, drikke og spille med oss nordmenn på pokercruise. Det er faktisk ganske humor!


Mats, redaktøren i Alfa, var også ombord for å spille og drikke litt med oss. Her ble det trøsteshottet etter exit i main eventen.

PS: Husk å kjøpe neste utgave av Alfa som kommer i starten av Juni. Kan ikke røpe noe, men tipper det kommer til å være med en del interessant lesestoff for dere som liker poker!


FT i main event.


Mirri, jeg og Eirik i plo-laget. Ble litt revet med så det ble en del strodlinger utover kvelden.


Håkon venter spent på en ny hånd.


Kristian fra Kongsvinger ble den glade vinneren av PLO-turneringen!


Joakim og Stefana kom HU i main event. Etter en lang HU-match gikk tilslutt Stefana fra Romania, sammen med en av danskene som var med, av med seieren! GG til begge to!


På slutten av turen måtte jeg selvfølgelig benytte anledningen til å ta en skål med dealerne.


Og tilslutt kan jeg bare avslutte denne bloggen med at til tross for litt minustall i løpet av uken,
så var det en #insta #oh my gosh #bring it #få’re pååå - fantastisk tur! Litt intern humor, som alle som satt i morgenlagene vil skjønne!

Ship o’hoi! Vi spilles!

Bloggen kan leses i sin helhet på: http://jevakim.com

Like
1
Kommentarer (3)
Humoren satt som den skulle på morgenkvisten og det gjorde frukosten etter morgenlaget også ;) lykke til i Vegas Ylva.
6 år siden
Har endret det!
6 år siden
vinneren av PLO heter Kristian, og ikke Kenneth Hilsen Kristian
6 år siden

3672.5798