Du ser nå et blogginnlegg av Le-Roy. Klikk her for å vise hele bloggen.

1 måned overstået


8 år siden i kategori Poker  
Like
Tags: sng, dons og 20$   Lest 913 ganger.
Som overskriften dikterer, så har kalenderen skiftet til en ny måned og det er tid til status for min første måned med SnG grinding på tapetet. Generelt set er jeg rigtig godt tilfreds med den start jeg har fået, og det giver en troen på at det man gør, er det rigtige.

Mtts

Ved siden af mine sngs har jeg spillet lidt små-mtts som hidtil har været mit maingame. Det er gået ganske ok, med nogle semi-cashes (250-500$), både på stars og ongame. Det ene cash på 285$ kom på ongame, hvilket betød min rulle strøg over 1k$. Det var startskuddet til at tage hul på 20$ sng, og det blev en blandet sæk bolcher.

Sngs

Startede med ikke at cashe i de 8 første, men fik derefter taget de sidste 2 ned som begrænsede mit tab til 1 enkelt bi den aften.

Kort sagt er jeg egentlig ikke tilfreds med den mængde sngs jeg har spillet, og har desværre heller ikke raket helt det jeg havde håbet på. Det er naturligvis svært at rake igennem på 10$ non-turbo sngs, særlig når man kun spiller 6 ad gangen. Det kommer naturligvis til at hjælpe på det, at jeg nu også spiller 20$. Jeg har endnu ikke taget springet fuldt ud, og kører på nuværende tidspunkt både 10$ og 20$ sngs. Der mangler nogle gange lidt action, og det har ikke kørt helt optimalt. Lidt for mange uheldige setups som ikke er gået min vej, har betydet at det ikke er blevet til det + jeg havde håbet på. Det tager jeg selvfølgelig med et gran salt, da jeg stadig føler jeg slår niveauet på 20$. Den største forskel på 10 og 20 er nok callingranges i hhv sb og bb. Generelt skal min approach endgame være en anelse tightere, da folk er i stand til at kalde shoves med en lidt bredere range. Dette er i hvert fald min opfattelse.

DoNs

Som denne overskrift angiver, så har jeg tænkt mig i juni måned at kaste mig over 20$ turbo DoNs. Dette er naturligvis for at få frispillet min bonus, som er ret essentiel for mig. På nuværende tidspunkt har jeg frispillet 43%, hvilket jeg faktisk er ganske godt tilfreds med. Som det ser ud nu, bliver det intet problem at frispille den. Planen er at køre 3 DoN’s ad gangen, og 3 almindelige ad gangen. Tror det er vigtigt med en stop/loss strategi i DoN’s, og den vil for mit vedkommende være 5 stykker. Fordi man netop kun vinder et bi pr spil, så kan det være svært at hente eventuelle store underskud. Håber denne strategi kan begrænse mine tab til det minimale.

I får lige min graf som den ser ud indtil nu: Denne graf indeholder også et mindre mtt-win:Som i kan se, så går det meget op og ned og det er i og for sig fint nok. Så længe jeg føler mit spil kører som det skal, så kan jeg ikke rigtig gøre mere. Føler stadig der er kæmpe value i de her SnG’s, så jeg er meget fortrøstningsfuld mht den kommende måned. På nuværende tidspunkt siger min rulle 14xx, og det er mere end en 3-dobling på den første måned. Mit mål er at slutte med en rulle på omkring de 3k$, så nu må vi se hvordan det går den næste måneds tid. Håber jeg kan holde mig væk fra den værste varians. Målet er at blive fast inventar på 20$ sng, og det tror jeg da helt sikkert på også vil lykkes.

Nye mål

På nuværende tidspunkt har jeg allerede en idé om hvad jeg vil give mig i kast med, når nu denne bonus er grindet fri. Det bliver i en lidt anden boldgade end det jeg spiller nu, men det må i vente med til næste blog, der skal jo være lidt spænding

Le-Roy
Like
Kommentarer (4)
flot start og håber da det fortsætter med mindre du spiller mod mig naturligvis. (",) Forsøger selv i perioder at holde mig til SnG og DoN og med lidt mindre MTT på siden, men der sniger sig ofte lidt cash spil ind. Så kunne godt tænke mig lidt disciplin ala den du lægger for dagen her, kan du give nogen hints til det?
8 år siden
Hej Casper <img src=/content/images/emoticons/happy.png /> Spiller kun FR. Hvis du tjekker min sidste blog, så står der lidt om min tilgang til spillet. Ellers smid mig en PM med din msn, så adder jeg dig.Le-Roy
8 år siden
SQ lækker start du har fået dig keep up M8.Gætter på det nye bliver noget med bogstaverne M T T <img src=/content/images/emoticons/sticktoungeout.png />
8 år siden
Gogogogo mate!!! Altid noget der nogle der klare sig godt <img src=/content/images/emoticons/blink.png /><img src=/content/images/emoticons/blink.png /> WP!
8 år siden

1609.8917