Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

10.000 Dollar utfordringen


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags: bankroll, dollar, turneringspoker, challenge, building, 10000, utfordring og poddx   Lest 989 ganger.
Har vært nesten inaktiv på poker siden nyttår men fant ut nå i helga at jeg skulle gi det et nytt forsøk. Jeg hadde omtrent 400 dollar roll og prøvde meg på 15dollar spin n goes. Jeg traff jackpot på 3600 dollar rimelig tidlig. Røyk rett ut med pocket 9 mot pocket 10. Ville redda dagen min å vinne den heh Fikk vel et par hundre dollar for 3.plassen Men etter å ha bikka 900 dullz gikk dette rett i dass og jeg tapte 40 BI på noen timer (!). Var vel fordi jeg ga folk for mye respekt og folda altfor ofte. Ble også rimelig tilt etterhvert. Etter dette konkluderte jeg med at spin n goes ikke er noe for meg. Gikk tilbake til turneringspoker og jeg må si meg ganske fornøyd med resultatene til nå:

6.plass i the big 8.8 for 1200 dollar

200.plass i Sunday Storm for 147 dollar

9.plass i en 1.1 dollar turnering med 2054 deltagere for 29 dollar

Så rollen er frisk og jeg har som mål å forvandle den til 10.000 dollar i løpet av året. Jeg er regga i Sunday Million på søndag med 50% deal med en kompis. Bortsett fra dette skal jeg bruke rigid bankroll management på de resterende 1000 dollarene. Jeg planlegger å grinde hardt ut uka før jeg tar en uke pause for å studere litt Wish me luck!
Like
Kommentarer (2)
Hey! Jeg gikk på en smell på 8 dollar, 3.5 rebuys og 15 dollars 180-man sitngoes i går. Ned ca. 60 Buy inns. Jeg knuser 2.5 dollar sitngoesene på 16-tabling så jeg skjønner ikke hvorfor alt plutselig går i dass på å 10-table de som ligger hakket over. I mine øyne virka det som om jeg gikk på tidenes bad beat helvete. Hadde sikkert 30 games på rad hvor jeg ikke engang kom i penga. Jeg går tilbake til 2.5 dollars for en stund og mikser inn en og annen 8 dollars her og der. Jeg kommer til å ville ha 300-400 buy inns neste gang jeg prøver for å være sikker på at jeg kan takle de syke downswingsene som dukker opp oftere enn jeg liker
4 år siden
Nice.

Hva slags BRM kjører du?

gl
4 år siden

3527.2253