Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

Back in black!


3 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 1278 ganger.
YOLO! Hadde helt glemt at Donkr fantes. Som dere kanskje gjettet så gikk jeg busto sist. Utestengte meg fra stars i 6 måneder, dvs. at jeg kan spille igjen 15.juni. Begynte å spille igjen for en ukes tid sida på full tilt med 40 dollar. Denne gangen har jeg sperrer både på hvor lange sessions jeg spiller og på stakes. Jeg har en regel på 20 buy inns i cashgames, går ned i stakes hvis jeg ender opp på 20 buy inns for nivået under noe som vanskelig lar seg gjøre på en dag med restriksjonene jeg har satt for meg selv. Jeg ble ganske fort ferdig med NL5:

Fant ut at stars og ftp skal slås sammen og at ftp forsvinner 17.mai da. doh.. Er utestengt fra stars så det var forbanna uflaks. Sendte de en liten mail og fikk til svar at de tar "resposible gaming" på alvor blahblah du er utestengt fra både ftp og stars fra 17.mai-15.juni og det får vi ikke gjort noe med. Blæh!

Skal ikke ta sorgene på forskudd. Grinder som en gal mann på NL10 akkurat nå og det går heller ikke så verst:Så vurderer å enten bytte pokerklient i perioden 17.mai-15.juni eller å låne pokerstars kontoen til en kompis. Pokerstars er og blir firkanta. Svarer nei hver gang jeg lurer på noe
Like
Kommentarer (0)

634.6273