Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

Deeprun i sunday spark. Venter på at SM skal starte opp.


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 627 ganger.
Jeg var supershort i sunday spark med 2BB i dag men klarte på mirakuløst vis å hente meg inn igjen og med et goodrun av gode kort og suckouts verden ikke har sett maken til på lenge befant jeg meg plutselig på toppen av turneringa med 200 spillere igjen. Derifra spilte jeg relativt aggro, stjelte blinds og bygde stacken opp til rundt 15 mill på det meste. Folk folda rundt nesten hver hånd. Med 36 spillere igjen gikk jeg på en smell og en suckout og havna ned i omkring 7 mill sjetonger med blinds på 230K/460K. Jeg hadde chipleaderen til høyre for meg og masse tighte spillere bak så setupet var egentlig perfekt. De to siste hendene var som følger: KQs i SB. Cutoff -1 åpner med en minraise og chipleaderen i cutoff caller. Jeg valgte å calle istedenfor å pushe noe jeg i ettertid ser var feil. Floppen kom med 10 høy og begge de andre går allinn mot hverandre. Chipleaderen viser fram K10 og Cutoff -1 har Q10. Jeg folda ut selvølgelig når jeg så at de andre gikk helt bananas. Neste hånd har jeg QJ på button med ca 5 mill sjetonger. Chipleaderen åpner for rundt 950K. Jeg caller. Floppen er en absolutt drømmeflopp for meg med 8T2. Check til meg. Jeg velger å gå allinn med over halve bunken i outs og håper egentlig på et call så jeg kan bli med i chipleader fighten igjen. Han viser A8 og jeg trekker dødt. 21.plass og 70 dollar. Veldig surt når 1.premien var på nesten 5K.

Har ellers Grinda ganske hardt i dag også og trenden fortsetter med bra gli i 45-manns og 180-manns går rett i dass i turnering etter turnering. Er litt opp i forhold til i går men det er kanskje bare et par buy inns. Alt i alt fortsatt break even. Nå håper jeg at det går veien i SM i kveld . Skal bruke de neste timene på å nullstille meg og tenke på noe annet så jeg er klar for i kveld.
Like
Kommentarer (0)

750.7528