Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

Deeprun i Sunday storm. Ute av SM etter 3 timer


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 861 ganger.
Etter noen timers pause i går med en tur på butikken for å hamstre mat til en lang turneringsnatt og en liten tur innom treningssenteret var jeg klar til å sette i gang igjen. Turneringene jeg var regga i begynte klokka 18.20 og utover. Jeg regga i litt mer enn jeg hadde tenkt og internettforbindelsen begynte faktisk å lagge. Innen SM starta opp klokka 19.30 var jeg nede i et rimelig antall turneringer etter å ha ryki med AK flere ganger mot en masse random hender. Den første timen av SM fikk jeg en liten smakebit av hvor tighte folka i SM er. For tighte etter min mening. Jeg hadde også selskap av en annen norsk spiller , Erik. De to første hendene jeg valgte å spille gikk ikke spesielt bra. Første var 8ere. Jeg gikk for setmining men da floppen gjorde 8erne mine til overpar calla jeg hele veien til river og endte ned rundt 1500 sjetonger mot pocket J. Dette ville normalt ikke vært en tabbe i de turneringene jeg pleier å spille men her fikk jeg på følelsen at jeg ihvertfall burde sett meg slått da river bettet kom. Neste var A9. Floppen kom med to kløver og vi var 3-veis i potten. Ettersom spilleren foran meg calla fikk jeg potodds. River kom med en 9 noe som resulterte i at jeg calla et relativt stort bet på river og var nede i under 6000 sjetonger. Den neste timen fikk jeg bygd stacken tilbake til litt over 10K.

Jeg tror jeg hadde et litt tight passivt image på bordet der jeg istedenfor å C-bette hadde det med å checke til motspilleren og folde dersom de betta. Dette brukte jeg til å bluffe litt og det fungerte. Jeg hadde egentlig aldri noen god hånd i SM. Pocket Q en gang men da ble det folda rundt. Etter litt over 3 timer hadde jeg A4off i BB og SB minbetta så potten lå på litt over 1700. Jeg hadde 9K bak og valgte å gå allinn for første gang i turneringa. SB hadde 10ere og jeg var bust. Jeg vet ikke om dette var en tabbe. Det er et ganske standard trekk jeg bruker når jeg får 1:5 på sjetongene mine. Da er blant annet alle A innenfor shove rangen min. Si meg hva dere synns i en kommentar!

Da jeg røyk av SM lå jeg ganske bra an i storm så jeg fortsatte å spille utover kvelden. Vendepunktet kom da jeg fikk 3-dobbla stacken min til 160K med pocket A og satt til venstre for en spiller som hadde meg nesten dekt. Han likte å 3-bette meg fra button og satte en effektiv stopper for blind stjelingen min. Så plukka jeg opp pocket 5. Jeg betta 19K som var litt under potten, helt standard steal størrelse på bettet. Button 3-betta meg til 36K som ikke var uventet. Jeg shova inn over ham og fikk et call fra AQoff. Han trakk heldigvis dødt og jeg lå nå helt i toppsjiktet av turneringa med over 300K i sjetonger.

Herifra kunne jeg bølle med resten av bordet og var raskt opp til 500K. Jeg bytta bord noen ganger men folk var generelt tighte og jeg kunne fortsette i samme stil. Etter å ha åpna tre ganger på rad og stjelt blindsa med suksess på et bord fikk jeg utdelt KK. Det var perfekt. Jeg gjorde det samme for fjerde gang på rad og selvfølgelig var det noen som ikke fant seg i at jeg skulle stjele blinds inn i evigheten. Så en kar shova inn med 300K inn i mine KK. Han viste KJ suited og røyk rett ut.

Etter det fortsatte folk å gi meg respekt og jeg stjelte litt til. Før eller seinere måtte jeg jo også gå på en liten smell og rykka ned til rundt 400K. Nå var blindsa såpass høye at jeg måtte bare få det inn med et eller annet. Spilleren til høyre for meg som hadde ca. dobbelt så mye som meg åpna nesten hver hånd og vi hadde allerede shippa sjetongene frem og tilbake oss i mellom noen ganger. Spikern i kista var da jeg fikk utdelt pocket 10 i BB og SB shippa allinn. Han traff med sine QJoff og det ble 374.plass på meg i et felt på 40.000. Totalt sett endte faktisk kvelden littegrann i pluss
Like
Kommentarer (0)

587.3944