Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

En helt ny verden!


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 911 ganger.
Da har jeg endelig fått pokertracker4 til å fungere igjen og jeg må si at den gjør spillet mye enklere. Nå slipper jeg å drive gjetteleker hele tida og kan se tvers igjennom spillere som kanskje ellers ville fått mer respekt. Jeg har fortsatt ikke fått rota meg opp på NL10 fordi jeg har glemt å heve limiten på cashgames fra NL5 til NL10. Må vente til i morra tidlig før det er i orden. I mellomtida har jeg spilt med deepstacks på NL5 og det virker som det booster winraten noe enormt. Det er deilig å stacke en deepstack som sitter med AK når jeg har floppa Khu Klux Klan Her har jeg grafen for i dag. Liten sample size men den følger samme trend som de andre

Like
Kommentarer (0)

722.0977