Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

Ferdig med lørdagens Grind. Her er noen tall :)


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 670 ganger.
I dag

har jeg grinda ganske intensivt på 10-15 bord i 12 timer. Sluttresultatet i dag er ca. det samme som i går. Jeg har til nå spilt uten Hud men prøvde å få den opp og gå i dag. Det funka ikke. Jeg skal sjekke ut det før søndagens grind. synns ikke det er noe krise. Jeg føler at jeg har kontroll. Det går fortsatt i motbakke på 180-manns. Jeg må bare anta at det er varians. På den annen side går det helt insane bra i 45-manns og det veier opp for den massive dowswingen jeg opplever på de andre. Jeg har medlemsskap på en coachingside som heter Dragthebar og så på en video om ICM og Nach ranges som jeg likte veldig godt. Jeg merka at jeg spilte med bedre selvtillitt etterpå og så samtidig at det er noen aspekter av gamet jeg kan jobbe enda mer med sånn som nach ranges.

Her er noen av tallene til nå, tatt fra pokerprolabs siden jeg ikke har Huden oppe og går enda.
Gjelder for hele 2015:

ID: Raiseyaup2

2.5 NL 180-man turbo Games played: 110 Average ROI%: -19 Total profit: -52
3.5 NL 45-man turbo Games played: 20 Average ROI%: 116 Total profit: + 82
7 NL 45-man turbo Games played: 15 Average ROI%: 181 Total profit: +190
1 NL 180-players Games played: 15 Average ROI%: 125 Total profit: + 19

Dette var kun sitngoes. Total ROI% på sitngoes når jeg legger sammen alt jeg har spilt fra 1 dollar til maks buy inn på 60 dollar er 14%.

Tallene ser ikke så aller verst ut men jeg skulle gjerne likt å fått snudd den negative trenden på 180-sitngoes.
Like
Kommentarer (3)
Hei! Takk for at du setter fingern på det. Jeg spiller ganske likt på 45-manns og 180-manns, og klarer ikke helt å se at det skal være noen store forskjeller på måten de to skal spilles på. Jeg begynner å mistenke at jeg tar feil. Det gir heller ikke mye mening at jeg flere ganger denne uka har kommet dypt i MTTs med flere tusen deltagere. Det kan være et eller annet med akkurat 180 formatet som ikke fungerer med min spillestil. Skal kutte ut 180-manns for en liten stund og se hva som skjer når jeg bare spiller 45-manns
4 år siden
"Jeg må bare anta at det er varians." <-- Sannsynligvis den mest -EV tankegangen du kan ha. Du bør benytte enhver sjanse til å stille deg kritisk til eget game og prøve å få finne forbedringsområder.
4 år siden
Fant statistikken på 180-sitngoes for denne måneden etter å ha lasta opp hendene fra stars til pokertracker. Det ser ikke bra ut. Over 195 turneringer har jeg en ITM% på 9.74 og en ROI% på minus ( holdt deg fast) 84,92% (!). Samlet tap beløper seg til minus 708 dollar som gjør at jeg samlet sett er i minus på sitngoes denne måneden.
4 år siden

739.8228