Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

Fra Zoom NL2 til NL100 uten HUD


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 738 ganger.
Hei igjen. Blitt en stund siden forrige innlegg. Grunnen til det er at jeg kjørte rollen ned til rundt 15 dollar og utestengte meg fra stars i en måned etter det. Nå er jeg i gang igjen. Jeg har lagt inn sperrer på buy inns i cashgames og turneringer så jeg ikke faller for fristelser. Så langt går det veldig bra. Jeg spiller microlimit zoom og rollen har lagt bra på seg nesten hver dag nå i en uke.

Jeg spiller uten HUD akkurat nå. Jeg kommer nok til å fyre den opp igjen seinere. Jeg brukte ca. 4 dager på å bygge rollen fra 17 dollar til 100 dollar på NL2. Ca.10.000 hender spilt. Jeg tror winraten der må ha vært langt over hva som burde være mulig men skal ikke klage.

Nå har jeg spilt på NL5 de siste 3 dagene og fått inn i underkant av 10.000 hender med en winrate på ca. 18BB/100. Hvis det fortsetter sånn har jeg roll til å spille NL10 om en dag eller to.

Det virker som "hemmeligheten" med zoom er å plukke opp alle de døde pengene som flyter rundt mens alle folka venter på nuts. Spillerne 3-better ekstremt tight og 4-better sjeldent med noe dårligere enn KK/AA + evt. AK. Jeg er konstant på utkikk etter tegn på svakhet hos motspillerne så jeg kan bløffe de av hånda. Jeg er ikke redd for doubble barreling/tripple barreling/overbet på flop, turn eller river for å få motspillerne til å kaste middels sterke hender. Når det er sagt så er jeg rask til å gi opp hånda hvis jeg mistenker at motspilleren har hånda han har venta på. Jeg vinner også noen store potter her og der men de ser jeg mest på som en bonus.
Like
Kommentarer (0)

693.4927