Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

Grinder fortsatt NL5


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 880 ganger.
Jeg hadde en knallstart på NL10 og var opp 10 buy inns på et blunk. Gikk på en smell som førte til en mongotilt så jeg droppa 10 buy inns og 10 buy inns til og måtte ned i limit. Nå er jeg fortsatt på NL5, 10 dager seinere. Jeg har grinda nesten 30K hender og jeg kan vel ikke si at jeg knuser det. Jeg har en winrate på ca. 6bb/100 til nå og en roll på 220 dollar.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å spille på NL5 til jeg hadde 300 dollar men da hadde jeg regna med en bedre winrate en dette. Jeg er drit lei og kommer til å ta et nytt shot på NL10 når jeg har 250 dollar.
Like
Kommentarer (4)
Hvis du er drit lei bør du kanskje gjøre noe annet enn å spille poker... Å gå opp i innsats uten å være i balanse kan raskt bli ulønnsomt. Men lykke til. Har du en oppdatering på hvordan det har gått med deg?
3 år siden
Skjer med at alle bare gir opp med en gang? disiplin disiplin displin
4 år siden
Kan du forklare kva du meiner med ein "smell"? Uavhengig av winrate vil du aldri bli ein vinnande spelar vist du enkelt tilter vekk 20 buy ins.
4 år siden
Du har ett ekstremt urealistisk forhold til winrate. En winrate på 3bb/100 blir sett på som veldig bra å mange anbefaler å move up om du kan opprettholde en slik winrate. 5bb/100 er crushing. Nå er din sample size utrolig liten men, om du klarer å opprettholde noe mer enn 4-5bb/100 på 5-10NL så skal du være ekstremt fornøyd.
4 år siden

962.0066