Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

Holder koken, ned i limit


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 572 ganger.
Spilte i hele går og gikk på en vanvittig 60BI downswing. Når rollen bikka under 400 dollar med snitt buyin på rundt 10 dollar bestemte jeg meg for å gå ned i limit. Det kan hende jeg var litt rusten på 180-manns sitngoes men jeg kunne ikke se hvor de store leaksene lå. I dag starta jeg med å grinde i en 3 timers tid på nesten utelukkende 180-manns 2.5 dollar og 45-manns 7 dollar. Jeg miksa inn en 3.5 dollar rebuy bare for å gjøre ting litt spennende. Rollen fortsatte å minke til å begynne med og nærma seg 200 på det laveste.

Jeg tok ned to 45-manns for i underkant av 90 dollar per nesten samtidig og en 4.plass i en 180-manns. Jeg kom også til final table i 3.5 rebuy men endte på en noe skuffende 8.plass. Mener jeg gjorde en tabbe da UTG +1 åpna for 4bb og var tydelig redd for at hans noenlunde ok hånd skulle bli slått. Jeg satt i BB med ca. 8 blinds med pocket 5 og ressonerte meg fram til at han kunne ha A10, AJ, AQ,AK eller evt et lavere pocket par. Jeg hadde minst sjetonger på bordet men kunne antagelig ha venta på en bedre spot. Folk var rimelig tighte og jeg kunne prøvd å stjele blinds. Jeg skuffa ihvertfall sjetongene inn og røyk ut mot 10ere. Uansett så er jeg opp ca. 80 BI i dag. Limiten er riktignok lavere så i kroner og øre har jeg et stykke igjen til rollen er skikkelig restituert.
Like
Kommentarer (0)

738.0174