Du ser nå et blogginnlegg av Goldfish83. Klikk her for å vise hele bloggen.

Micro grinding update 4


2 år siden  
Like
Tags: micro, zoom og etc   Lest 1004 ganger.
[/div][/div]Har vært en kjedelig pokermåned så langt. Jeg har mistet motivasjonen for å spille NL10, har derfor tenkt å bare shotte resten av rullen på nl25zoom, og NL30snap. Denne gangen er det nok vinn, eller forsvinn for pokeren. [/div][/div]Jobber fremdeles med å forbedre spillet, men burde nok kjørt mer på med å analysert medium pot hendene. Som dere ser av rød-linja, så har jeg nok en stor leak her en plass. [/div][/div]Leak-buster holder meg fremdelses på A+, noe som er veldig rart, men gjør det litt enklere å skylde på varians.[/div]
Like
Kommentarer (2)
Har btw slutta med poker. Etter noen uker lå jeg på 5kr/t i pluss og gadd ikke mer. Fant ikke noe særlig headsup action heller. 6max var ikke noe for meg.
23 måneder siden
Helt merkelig format den bloggen kommer ut i... Så bra ut da jeg posta.
2 år siden

1224.2267