Du ser nå et blogginnlegg av Goldfish83. Klikk her for å vise hele bloggen.

Micro grinding Zoom


3 år siden i kategori Zoom  
Like
Tags: micro, oppdatering og #zoom   Lest 1030 ganger.
Siden det er 4 år siden sist jeg oppdaterte denne bloggen så følte jeg det var på tide nå.

Har tidligere spilt svært mye nlhu og plohu. Såvidt opp til nl200hu. BF ødela veldig mye for meg, og da størstedelen av rullen min forstvant for en lang periode pga FTP jævelskapet, så ga jeg mer eller mindre opp pokerkarrieren min.

Er helt fra starten av vant til å være vinnende spiller. Startet med 200 kr, innskudd og jobbet meg oppover. Tok lang tid, men tilfredstillelsen av å skape relativt store verdier av ingenting er hærlig. Selv om timelønnen i starten var fryktelig dårlig.

Har gjort noen forsøk på come-back da jeg fikk ftp rullen tilbake, men hadde mistet flyten, og da rullen begynte å skrumpe inn, regsene tableselecta sykelig, og hit-and-runnerne gjorde at jeg rev ut hår i tilt, fant jeg det best å bare kutte ut.

Siden jeg elsker poker, så kunne ikke dette vedvare. Headsup er for meg et ut-døende spill for tiden (RETT MEG OM JEG TAR FEIL!), så prøvde meg litt på 6max. Gikk tregt og jeg savna action fra headsup, og ved å fram-provosere for mye spenning, gikk det som det måtte.


Fant zoom, og må si jeg digger formatet, her er det action hele tiden, og en god del dårlige spillere på mikro limits. Får inn litt i underkant av 1k hender i timen på 2 bord. Hud funker også, så etterhvert får man en grei oversikt over nittene og reggene.

Desverre er jeg fremdeles veldig dårlig i 6 max.
Gikk veldig bra på NL10, men dårlig på nl25. Starta rullen på 250$ på stars og den er for øyeblikket på 480$. Spiller også litt på FTP og Pacific.Ca 35000 hender til nå.
Like
Kommentarer (1)
Headsup er for meg et ut-døende spill for tiden (RETT MEG OM JEG TAR FEIL!)

Dette gjelder vel i bunn og grunn for både nlhe hu og 6-max, er såklart fortsatt mulig å ha brukbare winrates opptil ganske høye kurser, men krever mye. Nivået er nok fortsatt lavt på 25/10 nl, så med litt arbeid vil du nok få resultatene du er ute etter. Har ikke spilt aktivt nlhe cashgames siden 2010, så skal nok være litt forsiktig med å uttale meg.

Det ser lovendes ut, lykke til videre.

3 år siden

1753.9424