Du ser nå et blogginnlegg av Jevakim. Klikk her for å vise hele bloggen.

Reboot and start all over again


3 år siden i kategori Livepoker  
Like
1
Tags: jevakim   Lest 1433 ganger.
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet denne typen setninger tidligere, men til forskjell fra før, snakker jeg ikke om å bli flink og blogge fast igjen. Det kommer nok ikke til å skje. Jeg blogger når jeg har noe jeg føler er verdt å skrive om

Og nå har jeg kanskje noe som er verdt å skrive om. Nemlig etter hvert som årene går, hvor lett det er å glemme hvorfor man driver med denne hobbyen. Jeg spiller ikke poker for å bli den beste spilleren i verden eller knuse de tyngste lagene på nettet. Jeg spiller poker fordi jeg elsker spillet og det sosiale aspektet med det. Og viktigst av alt, at man hele tiden kan bli bedre.

Jeg kan ikke forklare hvor lett det er å gå inn i autopilot-modus. Uten at man tenker over det, går man sakte men sikkert mer og mer over til autopilot, og vipps. Så innser du plutselig en dag at du bare spiller uten å engang tenke over hva du gjør.

Jeg husker når jeg var nybegynner. Fersk og ivrig. Jeg hadde aldri opplevd å ha KK mot AA. Hey, jeg hadde aldri opplevd å ha toppar mot toppar og et kicker problem. Alt var spennende, alt var nytt. Iveren etter å være kreativ og hele tiden tenke på hvordan man kunne bløffe til seg en pott eller bygge pott hvis man trodde man var best. Good times.

Og slik er det fortsatt, hvis man husker å minne seg selv på at man ikke kan bli lat. Selv etter 10 år og det som føles som en million av hender og erfaringer senere, så er det fortsatt så mye med spillet mitt jeg kan forbedre. Jeg har så mange tanker rundt forskjellige situasjoner jeg må få orden i og forstå hva betyr, så jeg kan benytte meg av alt som svirrer oppe i hodet. Noe av det er jo faktisk ganske nyttige tanker.

Det fine er at selvom man går inn i dvalemodus over lang tid, så er det veldig lite som skal til for å sparke deg ut av den. Bam, så skjer det noe. Helt random våkner man opp og innser det. Eller man blir inspirert av andre spillere, spillere med den samme nybegynneriveren man en gang hadde.

Jeg har ihvertfall innsett at det siste året har jeg spilt mer og mer på autopilot. Hver gang jeg har stått ovenfor viktige valg, har jeg tatt den safe veien ut. Det er det slutt på fra nå av. Man må stole på instinktene sine, de er basert på alle hendene med HH man har tracket i hodet gjennom alle årene med spill i lignende situasjoner.

Før en høst fylt med mye poker fremover, skal jeg reboote hjernen og ta meg kraftig sammen. Jeg har blitt lovet av gode venner at de skal klapse meg hardt i pannen hver gang jeg gjør et dårlig eller feigt kast.

Så da satser jeg på litt ekstra hell og lykke fremover, kombinert med at man stoler på egne analyser. Så kan alt skje

Denne helgen vender jeg snuten nordover for mitt 10′ende år i NNM. Neste uke blir det sørover til Barcelona for Estrella og EPT.

Vi spilles

http://jevakim.com/
Like
1
Kommentarer (0)

1016.2156