Du ser nå et blogginnlegg av Poddx. Klikk her for å vise hele bloggen.

Total crush på NL5 zoom, klar for NL10


4 år siden i kategori Bankrollbuilding  
Like
Tags:   Lest 741 ganger.
Jeg spilte totalt rundt 14.000 hender på NL5 Zoom. Som jeg sa i det forrige innlegget hadde jeg en winrate på ca. 18BB/100 på de første 10.000 hendene. Den siste økta begynte som en berg og dalbane. Jeg spilte nok ikke optimalt. 4-bet chippa QQ inn i AA, hadde et par stygge potter der jeg fyrte av et overbet bluffbet på river bare for å oppdage at jeg ble utsatt for slowplay. Mot slutten av økta snudde lykken da jeg 4-bet shippa KK inn i noe som så ut som en slags squeeze spot. Møtte AA men fikk kongen på turn og sopa inn en pen pott. En annen pen pott var pocket 3 på button som floppa set 3-veis. Bordet så vel ut noe sånt som dette: 3K8
UTG hadde ca. 200BB og betta pot. Fikk en rearaise fra MP. Jeg valgte da å calle til tross for flushdraget. Call fra UTG. Turn kom opp med den siste 3eren. UTG better relativt lavt og MP caller. 3-bet fra meg. 4-bet shove fra UTG. Fold fra MP. Jeg caller. Han har flushdraget og trekker dødt. Avslutta økta når jeg var superdeep med over 500BB på tre av fire bord.

Hadde en winrate på i overkant av 20BB/100 på de siste 4.000 hendene. Det begynner å se ut som jeg knuser NL5 zoom. Om jeg klarer å opprettholde winraten på 20BB/100 får jeg kanskje aldri vite for nå har jeg roll til å spille 10NL
Like
Kommentarer (1)
Nå blir det en uke pause Endte opp et par buy inns til så nå har jeg litt å gå på når jeg setter i gang med 10NL om en ukes tid.
4 år siden

810.4891