Haxyz - let's shuffle up and deal! , 7 år siden
Medlem siden: Tuesday, February 03, 2009
Sist innlogget: Saturday, July 07, 2012
Merker
Haxyz's venner (14) Se alle
Haxyz's beskrivelse
hmm... søndagsblog?

Haxyz's vegg

Haxyz's blog
Haxyz sin blog

Blogginnlegg: 4
Siste tråd 9 år siden
Februar status.

LÆS FØRST: Del 2 af min blog er resultatet af de seneste par dages spil, som har kostet alt profit ... les mer
Haxyz's bilder (3) See all
haaaax
Haxyz's siste aktivitet
Antall forumposter 1,677
Antall egne tråder 119
Haxyz opprettet en ny diskusjon Søndagsprogram? tagget med søndag, grind, tournament og tours
Hey Donkr'ers

Nogle der planlægger et søndagsprogram? Overvejer selv et lille et.. noget ala følgende:

19:30 11$ Sunday Storm
20:00 3.30$ 5k gtd
22:15 2.20$ 5k gtd

og muligvis en lille tour hos bet365
6 år siden  • Kommentér
0
Haxyz opprettet en ny diskusjon Søndagslir? tagget med søndag, lir, turneringer, cashgame, cash-game, cash, game, bets, last-longer, last, longer, bet og poker
Hey Donkr'ers

Ville høre om folk var friske på noget søndags lir en af de kommende søndage?

Det kan være last longer bet, hvem der kan vinde mest over f.eks. 5 ens turneringer eller lign.

Giv en melding hvis I er friske og ellers kan I jo bare komme med forslag
6 år siden  • Kommentér
0
Problematikken ligger i, at jeg fornyligt placerede et bet, som jeg formodede var et Asian handicap bet, der reguleres af betssons FAQ omhandlende odds. Oddset var -1 på Manchester City imod Wigan.

Kampen endte som nogle nok ved, med 1-0 sejr til Manchester City, og efter lidt venten hvor der endnu ikke er trillet penge ind på kontoen for, hvad jeg forventer, er et ugyldigt bet. Vælger jeg at kontakte Betsson support.

Til min store overraskelse, meddeler support medarbejderen, der var yderst hjælpsom og venlig, at mit bet er et almindeligt handicap bet og dermed ikke reguleres af de regler omhandlende Asian handicap i deres FAQ. Hvilket vil sige, at deres FAQ ikke berører dette emne. Og medarbejderen kunne yderligere meddele, at mit handicap bet på -1 dermed ikke bliver ugyldigt når City kun spillede 1-0.

Følgende fremgår af Betssons FAQ på betsson.dk om Asian handicap:

”Asian handicap

I Asian handicap væddemål fjerner du muligheden for uafgjort i en fodboldkamp. Underdog'en får et forspring med handicap, og favoritten får tildelt samme handicap. Det forudbestemte antal handicap vil blive tilføjet det virkelige antal mål, og udgøre det rigtige væddemål. Holdet, der scorer mest med tildelt handicap, erklæres som vinder. Hvis du for eksempel mener, at Barcelona kan slå Liverpool med et handicap på -1,5, skal Barcelona vinde kampen med 2 eller flere mål. Du taber væddemålet, hvis Liverpool vinder, det bliver uafgjort, eller Barcelona kun vinder med 1 mål. Se skemaet for Asian handicap nedenfor for eksempler på udbetaling.

0:0 handicap
Hvis der ikke er en favorit, sættes handicappet til 0:0. Der vil ikke blive givet et forspring med handicap til noget hold. Intet handicap tildeles det rigtige antal mål, og du får dine penge tilbage, hvis kampen ender uafgjort, og vinder hvis dit hold vinder kampen.

0,25 handicap
Når der er 0,25 handicap, gælder der særlige regler, hvis kampen ender uafgjort. Du vinder halvdelen af hvad du kunne have vundet, eller du taber halvdelen af din indsats.

0,50 handicap
Når et hold har 0,50 forspring i mål, enten vinder eller taber du. Uafgjort resultat er umuligt.

0,75 handicap
Når der er 0,75 handicap gælder særlige regler, hvis kampen ender med en sejr på ét mål til favoritten. Du vinder halvdelen af hvad du kunne have vundet, eller du taber halvdelen af din indsats.

0:1 handicap
Når et hold får et forspring på 1 mål gælder særlige handicap regler, hvis favoritholdet vinder med 1 mål. Uafgjort er ikke tilladt i Asian handicap, og der kan ikke spilles på uafgjort.”

På Betsson.dk kan du, når du trykker på en given kamp gå ind under handicap og bette på enten -1 eller +1, uden mulighed for, at sætte uafgjort som et muligt udfald.

Mit spørgsmål er, om det er standard at odds-udbydere har almindelige handicap bet og så Asian handicap bets, hvor det, sådan som jeg læser Betssons FAQ ikke fremgår, at der findes to typer af handicap bets?

(Jeg ved godt jeg er betting tard )
7 år siden  • Kommentér
0
Haxyz opprettet en ny diskusjon Søndagsblog - Søndag d. 15 januar tagget med søndagsblog
Hey Folkens

Som jeg skrev tilbage i december ville jeg i januar holde en søndagsblog en søndag. Da det strategisk passer bedst på søndag, altså den 15. januar på grund af mine eksamener vil det blive holdt der.

Jeg håber I alle har lyst til at deltage så planlæg jeres program og lad os finde skrubbet frem fra kasserne på loftet.
7 år siden  • Kommentér
0

3074.2299